Individualna kondicijska priprema

Biotreningovi kondicijski specijalisti osiguravaju integralnu skrb o sportaševim kondicijskim kapacitetima. Dizajn treninga se temelji na preciznoj dijagnostici te sportaševom sportskom i trenažnom statusu. Trenažni je program uvijek u uskoj vezi sa zahtjevima konkretnog sporta, a posebna se pažnja posvećuje prevenciji ozljeda, razvoju motoričkih i energetskih sposobnosti, oporavku te izgradnji mentalnog stava pobjednika. O učincima Biotreningovog sustava kondicijske pripreme svjedočili su brojni vrhunski hrvatski i inozemni sportaši.

Biotrening brine i o mladim talentiranim sportašima. Pri tome vodimo računa da ih za vrhunska sportska postignuća pripremimo kroz: izgradnju čovjeka (višestrani razvoj), zatim izgradnju sportaša (specifični razvoj), a tek nakon toga od mladih sportaša stvaramo pobjednike. Put izgradnje mladih sportaša je dug, zahtjevan i sustavan, a naše znanje, iskustvo i uspjesi garancija su pozitivnih sportskih ishoda.


Ekipna kondicijska priprema

Biotreningov sustav integralne sportske i kondicijske pripreme omogućuje sportskim ekipama ostvarivanje željenih sportskih rezultata. Korištenjem najsuvremenijih spoznaja o sustavu treninga i oporavka, prevenciji i rehabilitaciji ozljeda, sportskoj prehrani i mentalnoj pripremi, Biotreningovi stručnjaci sportske ciljeve pretvaraju u stvarnost.

Biotrening već gotovo dva desetljeća svoje usluge daje vrhunskim sportskim ekipama u Hrvatskoj i inozemstvu.